Λεωνίδας

Λεωνίδας
 

Palaistikos Spartis Palaistikos Spartis Author Το Επίσημο Site του Παλαιστικού Σπάρτης
Title: Φορτσάρει ο Παλαιστικός Σπάρτης για το 1ο Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου στην Μεσσήνη
Author: Palaistikos Spartis
Rating 5 of 5 Des:
Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Μεσσήνης με συνδιοργάνωσες το Δήμο Μεσσήνης, την ΕΛ.Ο.Π. και τον Α.Σ.Μ. Αριστόδημος την Κυρια...
Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Μεσσήνης με συνδιοργάνωσες το Δήμο Μεσσήνης, την ΕΛ.Ο.Π. και τον Α.Σ.Μ. Αριστόδημος την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:00 π.μ.
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι παλαιστικοί σύλλογοι της Πελοποννήσου: 
Α.Σ. Μεσσήνης Αριστόδημος (Νομός Μεσσηνίας),
Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης (Νομός Λακωνίας),
Π.Σ. Πύργου Τιτάν (Νομός Ηλείας).
Το τουρνουά έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα για τους νέους αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών εγεγραμένους το 2016 . Αναμένεται να συμμετάσχουν 130 περίπου αθλητές ηλικίας από 6 έως και 29 ετών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά των συλλόγων περισσότερης εξοικείωσης σε αγωνιστικές και ανταγωνιστικές συνθήκες.
Με το πέρας των αγώνων θα παρατεθεί δωρεάν δείπνο στους αθλητές, προπονητές και επίσημους καλεσμένους. Ο μπουφές είναι χορηγία του ξενοδοχείου GMP Bouka Resort Hotel Άγιος Κωνσταντίνος στη παραλία Μπούκας της Μεσσήνης,όπου και ευχαριστούμε θερμά . 
Για τους γονείς, συνοδούς και επισκέπτες η τιμή θα είναι 10 ευρώ ανά άτομο.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, το δήμο Μεσσήνης, την Ομοσπονδία και όλους τους συλλόγους και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν.
ΤΟ Δ.Σ

About Author

Advertisement

Σελίδες

 
Top