Λεωνίδας

Λεωνίδας
 

Palaistikos Spartis Palaistikos Spartis Author Το Επίσημο Site του Παλαιστικού Σπάρτης
Title: Μετάλλιο και πρόκριση στο Πανελλήνιο για την Μανιάτισσα Παλαίστρια Ελένη Χρυσικάκη.
Author: Palaistikos Spartis
Rating 5 of 5 Des:
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Παλαιστικού Σπάρτης στους αγώνες Α φάσης Πανκορασίδων - Παμπαίδων στο στιλ της Ελευθέρας το Σάββ...
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Παλαιστικού Σπάρτης στους αγώνες Α φάσης Πανκορασίδων - Παμπαίδων στο στιλ της Ελευθέρας το Σάββατο 1η Απριλίου στο Έυοσμο Κιλκίς.

Η Μανιάτισσα Παλαίστρια του Παλαιστικού Σπάρτης Ελένη Χρυσικάκη κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο και πήρε την πρόκριση για την τελική τετράδα στους Πανελλήνιους Αγώνες των Μάιο στην Μεσσήνη.
Εκεί με πολύ δουλειά και σκληρή προπόνηση μπορεί με αξιώσεις να κατακτήσει ένα Πανελλήνιο Μετάλλιο.

Ο Παμπαίδας Παλαιστής Νίκος Βουλμάνος στάθηκε άτυχος στην κλήρωση και αγωνίστηκε μόνον έναν αγώνα και πλασαρίστηκε στην 6η θέση αλλά θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στην Β φάση που θα γίνει στην Αθήνα.

Τους Παλαιστές συνόδεψαν στην βόρεια Ελλάδα και τον Έυοσμο Κιλκίς οι προπονητές Σοφία Καμπανάρη και Λεωνίδας Κανελλόπουλος.

Ένα ακόμα μετάλλιο για τον Παλαιστικό Σπάρτης για την φετινή πολύ επιτυχημένη χρονιά ενώ ήταν και το πρώτο επίσημο μετάλλιο για τον Σύλλογο της Λακωνίας στις γυναίκες.

Βίντεο απο τον νικητήριο αγώνα της Χρυσικάκη. (με το κόκκινο μαγιό)



About Author

Advertisement

Σελίδες

 
Top